Логотип

Роздільнянська територіальна громада

Одеська область, Роздільнянський район

16/10/2023

Рішення міської ради від 08.04.2021 № 431-VIII «Про затвердження Програми компенсації пільгових перевезень окремих категорій громадян Роздільнянської міської територіальної громади на 2021-2022 роки»


УКРАЇНА
РОЗДІЛЬНЯНСЬКА МІСЬКА РАДА
ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

7 сесія VIII скликання

 
РІШЕННЯ

 

Про затвердження Програми компенсації пільгових перевезень окремих категорій громадян Роздільнянської міської територіальної громади на 2021-2022 роки

 

Відповідно до пункту 22 частини 1 статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статті 91 Бюджетного кодексу України, з метою організації пільгового проїзду окремих категорій громадян на автомобільному транспорті, приміському пасажирському залізничному транспорті та забезпечення відшкодування перевізникам витрат від пільгових перевезень окремих категорій громадян Роздільнянської міської територіальної громади, враховуючи висновки і рекомендації постійної комісії з питань соціального захисту населення, молодіжної політики, охорони здоров’я, освіти, підтримки культури та спорту та постійної комісії з питань бюджету, інвестицій, реалізації державної регуляторної політики, Роздільнянська міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Затвердити Програму компенсації пільгових перевезень окремих категорій громадян Роздільнянської міської територіальної громади на 2021-2022 роки (нова редакція) (далі – Програма), додається.

2. Затвердити Порядок компенсації за перевезення окремих пільгових категорій громадян на міських та приміських маршрутах загального користування автомобільним транспортом у Роздільнянській міській територіальній громаді на 2021-2022 роки (додається).

3. Затвердити Порядок компенсації за перевезення окремих пільгових категорій громадян, мешканців Роздільнянської міської територіальної громади на залізничному транспорті приміського сполучення на 2021-2022 роки (додається).

4. Фінансування заходів Програми здійснювати у межах видатків, передбачених бюджетом Роздільнянської міської територіальної громади на відповідний рік та інших джерел фінансування, не заборонених чинним законодавством.

5. Вважати таким, що втратило чинність рішення Роздільнянської міської ради від 24.12.2020 року №47-VIII «Про затвердження Програми компенсації за перевезення окремих пільгових категорій громадян на міських та приміських маршрутах загального користування автомобільним транспортом у Роздільнянській міській територіальній громаді на 2021-2022 роки».

6. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з питань соціального захисту населення, молодіжної політики, охорони здоров’я, освіти, підтримки культури та спорту та заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів – з соціальних питань Петрова Д.В.

 

 

Міський голова

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

В.О.Шовкалюк

 

 

   
 

8 квітня 2021 року
№431-VIII

   

Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення