Логотип

Роздільнянська територіальна громада

Одеська область, Роздільнянський район

16/10/2023

Рішення міської ради від 08.04.2021 № 451-VIII «Про внесення змін та доповнень до рішення Роздільнянської міської ради №19-VIII від 16 грудня 2020 року «Про затвердження Положення про постійні комісії Роздільнянської міської ради Одеської області VІІІ скликання»»


УКРАЇНА
РОЗДІЛЬНЯНСЬКА МІСЬКА РАДА
ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

VII сесія VIІI скликання

 
РІШЕННЯ

 

Про внесення змін та доповнень до рішення Роздільнянської міської ради №19-VIII від 16 грудня 2020 року «Про затвердження Положення про постійні комісії Роздільнянської міської ради Одеської області VІІІ скликання»

 

Для приведення у відповідність норм Регламенту Роздільнянської міської ради Одеської області VIII скликання та Положення про постійні комісії Роздільнянської міської ради Одеської області VІІІ скликання з Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до п. 2 ч. 1 ст. 26, ч.ч. 13, 14 ст. 46, ч. 15 ст. 47 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи висновки та рекомендації постійної комісії міської ради з питань регламенту, депутатської діяльності, законності, зв’язків з громадськістю, гласності та правопорядку, Роздільнянська міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Внести наступні зміни до Регламенту Роздільнянської міської ради Одеської області VIII скликання, затвердженого рішенням Роздільнянської міської ради від 16 грудня 2020 року № 18-VIII (надалі – Регламент):

1.1. доповнити статтю 43 Регламенту пунктом 43.2. наступного змісту:

«В період карантину, встановленого Кабінетом Міністрів України з метою запобігання поширенню на території України коронавірусної хвороби (COVID-19) пленарні засідання міської ради можуть проводитися в режимі відеоконференції або аудіоконференції (дистанційне засідання), крім питань, що потребують таємного голосування. Порядок проведення таких засідань визначається окремим положенням, затвердженим рішенням міської ради»;

1.2. доповнити статтю 132 Регламенту пунктом 132.8. наступного змісту:

«В період карантину, встановленого Кабінетом Міністрів України з метою запобігання поширенню на території України коронавірусної хвороби (COVID-19) засідання постійних депутатських комісій можуть проводитися в режимі відеоконференції або аудіоконференції (дистанційне засідання), крім питань, що потребують таємного голосування. Порядок проведення таких засідань визначається окремим положенням, затвердженим рішенням міської ради».

2. Внести наступні зміни до Положення про постійні комісії Роздільнянської міської ради Одеської області VІІІ скликання, затвердженого рішенням Роздільнянської міської ради від 16 грудня 2020 року № 19-VIIІ (надалі – Положення):

2.1. доповнити статтю 5 Положення пунктом 5.8 наступного змісту:

«В період карантину, встановленого Кабінетом Міністрів України з метою запобігання поширенню на території України коронавірусної хвороби (COVID-19) засідання постійних депутатських комісій можуть проводитися в режимі відеоконференції або аудіоконференції (дистанційне засідання), крім питань, що потребують таємного голосування. Порядок проведення таких засідань визначається окремим положенням, затвердженим рішенням міської ради»;

2.2. викласти пункт 9.8. статті 9 Положення у новій редакції:

«Голова постійної комісії може бути звільнений з посади за умови, якщо за його звільнення проголосувало не менше як половина депутатів від загального складу міської ради».

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань регламенту, депутатської діяльності, законності, зв’язків з громадськістю, гласності та правопорядку.

 

 

Міський голова

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

В.О.Шовкалюк

 

 

   
 

8 квітня 2021 року
№451-VIII

   

 


Громада у соцмережах: