Логотип

Роздільнянська територіальна громада

Одеська область, Роздільнянський район

16/10/2023

Рішення міської ради від 08.04.2021 № 445-VIII «Про надання згоди на безоплатне прийняття індивідуально визначеного майна від Роздільнянської районної адміністрації до комунальної власності Роздільнянської міської територіальної громади»


УКРАЇНА
РОЗДІЛЬНЯНСЬКА МІСЬКА РАДА
ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

VII сесія VIII скликання

 
РІШЕННЯ

 

Про надання згоди на безоплатне прийняття індивідуально визначеного майна від Роздільнянської районної адміністрації до комунальної власності Роздільнянської міської територіальної громади

 

Відповідно до ст.ст. 25, 26, 59, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Положення про порядок передачі об’єктів права державної власності, затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України від 21 вересня 1998 року № 1482, лист Роздільнянської районної державної адміністрації від 18 березня 2021 року № 488/1/01-31 (вх.: № 660 від 18 березня 2021 року) та висновки постійної комісії міської ради з питань з питань житлово-комунального господарства, управління комунальною власністю, благоустрою, екології, транспорту та підприємництва, Роздільнянська міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Надати згоду на безоплатне прийняття від Роздільнянської районної державної адміністрації до комунальної власності Роздільнянської міської територіальної громади індивідуально визначеного майна відповідно до переліку (додається).

2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань житлово-комунального господарства, управління комунальною власністю, благоустрою, екології, транспорту та підприємництва.

 

 

Міський голова

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

В.О.Шовкалюк

 

 

   
 

8 квітня 2021 року
№445-VIII

   

Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення