Роздільнянська територіальна громада

Одеська область, Роздільнянський район

16/10/2023

Рішення міської ради від 08.04.2021 № 435-VIII «Про делегування коштів»


УКРАЇНА
РОЗДІЛЬНЯНСЬКА МІСЬКА РАДА
ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

7 сесія VIІI скликання

 
РІШЕННЯ

 

Про делегування коштів

 

Відповідно до п.27 ч.1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», з метою забезпечення пільгової категорії населення Роздільнянської територіальної громади послугами зв’язку, на підставі листа Управління соціального захисту населення Роздільнянської районної державної адміністрації від 10 березня 2021 року №614/15, враховуючи висновки постійної комісії міської ради з питань бюджету, фінансування, інвестицій, реалізації державної регуляторної політики, Роздільнянська міська рада 

 

ВИРІШИЛА:

 

    1. Делегувати до районного бюджету  кошти (інша субвенція) в сумі 40 174 гривень 00 копійок на компенсацію послуг зв’язку особам пільгової категорії населення, які проживають на території Роздільнянської територіальної громади, за користування послугами зв’язку для Управління соціального захисту населення Роздільнянської районної державної адміністрації.

    2. Доручити Роздільнянському міському голові укласти договір з Роздільнянською районною радою на передачу міжбюджетних трансфертів з Роздільнянського бюджету міської територіальної громади до Роздільнянського районного бюджету у вигляді іншої субвенції на компенсацію послуг зв’язку особам пільгової категорії населення, які проживають на території Роздільнянської територіальної громади,  за користування  послугами зв’язку для Управління соціального захисту населення Роздільнянської районної державної адміністрації. 

    3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань бюджету, фінансування, інвестицій, реалізації державної регуляторної політики.

 

 

Міський голова

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

В.О.Шовкалюк

 

 

   
 

8 квітня 2021 року
№435-VIII

   

 


Громада у соцмережах: