Роздільнянська територіальна громада

Одеська область, Роздільнянський район

19/10/2023

Рішення міської ради від 12.10.2023 № 3375-VIII «Про надання на 2023-2024 навчальний рік пільг по батьківській платі за харчування дітей у закладах загальної середньої освіти Роздільнянської міської територіальної громади»


УКРАЇНА
РОЗДІЛЬНЯНСЬКА МІСЬКА РАДА
ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ХХХІІІ сесія VIII скликання

 
РІШЕННЯ

 

Про надання на 2023-2024 навчальний рік пільг по батьківській платі за харчування дітей у закладах загальної середньої освіти Роздільнянської міської територіальної громади

 

Відповідно до частини 2 статті 64 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ч. 3 ст. 56 Закону України «Про освіту», абз. 5 ч. 1 ст. 5 Закону України «Про охорону дитинства», п. 5 рішення Роздільнянської міської ради від 23 лютого 2023 року № 2906-VIII «Про встановлення вартості харчування дітей та розміру батьківської плати в закладах освіти Роздільнянської міської ради», з метою забезпечення дітей харчуванням у закладах загальної середньої освіти комунальної форми власності, на підставі клопотань директорів закладів загальної середньої освіти Роздільнянської міської територіальної громади, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань соціального захисту населення, молодіжної політики, охорони здоров’я, освіти, підтримки культури та спорту, Роздільнянська міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Надати на 2023-2024 навчальний рік пільги батькам або особам, що їх замінюють, по сплаті батьківської плати за харчування дітей у комунальних закладах загальної середньої освіти Роздільнянської міської територіальної громади згідно з додатком.

2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань соціального захисту населення, молодіжної політики, охорони здоров’я, освіти, підтримки культури та спорту.

 

 

Міський голова ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ В.О.Шовкалюк
 

 

   
 

12 жовтня 2023 року
№3375-VIII

   

Прикріплені файли: