Логотип

Роздільнянська територіальна громада

Одеська область, Роздільнянський район

19/10/2023

Рішення міської ради від 12.10.2023 № 3380-VIII «Про передачу Управлінням житлово-комунального господарства та інфраструктури Роздільнянської міської ради на баланс комунального підприємства «Роздільнянський міський водоканал» фактичних витрат, понесених на улаштування об’єктів благоустрою – контейнерних майданчиків»


УКРАЇНА
РОЗДІЛЬНЯНСЬКА МІСЬКА РАДА
ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ХХХІІІ сесія VIII скликання

 
РІШЕННЯ

 

Про передачу Управлінням житлово-комунального господарства та інфраструктури Роздільнянської міської ради на баланс комунального підприємства «Роздільнянський міський водоканал» фактичних витрат, понесених на улаштування об’єктів благоустрою – контейнерних майданчиків

 

Керуючись Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні» та «Про бухгалтерський облік та фінансову звітність в Україні», з метою врахування витрат міського бюджету в балансовому обліку балансоутримувача об’єктів благоустрою комунального підприємства «Роздільнянський міський водоканал», враховуючи клопотання Управління житлово-комунального господарства та інфраструктури Роздільнянської міської ради від 25 вересня 2023 року №526, висновки та рекомендації постійної комісії міської ради з питань житлово-комунального господарства, управління комунальною власністю, благоустрою, екології, транспорту та підприємництва, Роздільнянська міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Управлінню житлово-комунального господарства та інфраструктури Роздільнянської міської ради (код ЄДРПОУ 44055064) передати балансоутримувачу – комунальному підприємству «Роздільнянський міський водоканал» (код ЄДРПОУ 37958340) фактичні витрати, понесені на улаштування 8 об’єктів благоустрою міста – контейнерних майданчиків на загальну суму 363690, 00 грн (триста шістдесят три тисячі шістсот дев’яносто гривень), що розташовані за наступними адресами: м. Роздільна: вул. 40 років Перемоги (біля будинку №10), вул. Європейська (біля будинку №39), пров. Свято-Миколаївський, вул. Молодіжна (біля будинку №36), вул. Малинова (біля будинку №1), пров. Шкільний (біля будинку №1 кут вулиці Садова), вул. Георгія Кірпи (біля будинку №79) та вул. Європейська (біля будинку №44).

2. Створити комісію з приймання-передачі фактичних витрат, понесених на улаштування контейнерних майданчиків.

3. Затвердити склад комісії з приймання-передачі фактичних витрат, зазначених у пункті 1 даного рішення, з балансу Управління житлово-комунального господарства та інфраструктури Роздільнянської міської ради на баланс комунального підприємства «Роздільнянський міський водоканал» згідно з додатком.

4. Комісії з приймання-передачі фактичних витрат, скласти Акт приймання-передачі фактичних витрат та подати його на затвердження виконавчому комітету Роздільнянської міської ради.

5. Головному бухгалтеру комунального підприємства «Роздільнянський міський водоканал» вжити заходи та відобразити за даними бухгалтерського обліку отримані комунальним підприємством фактичні витрати, зазначені у п.1 даного рішення та оприбуткувати 8 об’єктів благоустрою – контейнерних майданчиків.

6. Директору комунального підприємства Зубкову С.М. взяти 8 контейнерних майданчиків на обслуговування та включити ці об’єкти в маршрут по збору твердих побутових відходів м. Роздільна.

7. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісії міської ради з питань житлово-комунального господарства, управління комунальною власністю, благоустрою, екології, транспорту та підприємництва.

 

 

Міський голова ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ В.О.Шовкалюк
 

 

   
 

12 жовтня 2023 року
№3380-VIII

   

 


 

ЗАТВЕРДЖЕНО

Рішення Роздільнянської міської ради Одеської області

12 жовтня 2023 року

№3380-VIIІ

 

 

 

 

 

Склад

комісії з приймання-передачі фактичних витрат, понесених на улаштування контейнерних майданчиків з балансу Управління житлово-комунального господарства та інфраструктури Роздільнянської міської ради на баланс комунального підприємства «Роздільнянський міський водоканал»

 

 

Голова комісії:

 

Микола Петровський

 

 

– заступник Роздільнянського міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради

 

 

Члени комісії:

 

Юрій Тесніков

– начальник Управління житлово-комунального господарства та інфраструктури Роздільнянської міської ради;

 

Катерина Волкова

– спеціаліст I категорії з бухгалтерського обліку бухгалтерського відділу Управління житлово-комунального господарства та інфраструктури Роздільнянської міської ради;

 

Станіслав Зубков

– директор комунального підприємства «Роздільнянський міський водоканал»

 

Вікторія⠀Васильєва

– головний бухгалтер комунального підприємства «Роздільнянський міський водоканал»

 


Громада у соцмережах:

       

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення