Роздільнянська територіальна громада

Одеська область, Роздільнянський район

10/12/2023

Рішення міської ради від 08.07.2021 № 943-VIII «Про встановлення на території Роздільнянської міської територіальної громади ставок єдиного податку на 2022 рік для першої та другої груп платників податку фізичних осіб-підприємців»


УКРАЇНА
РОЗДІЛЬНЯНСЬКА МІСЬКА РАДА
ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Х сесія VІII скликання

 
РІШЕННЯ

 

Про встановлення на території Роздільнянської міської територіальної громади ставок єдиного податку на 2022 рік для першої та другої груп платників податку фізичних осіб-підприємців

 

Відповідно до ст.ст. 12, 293 Податкового кодексу України, ст. 35 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», розд. IV Положення про оподаткування єдиним податком за фіксованими ставками в Роздільнянській міській територіальній громаді, затвердженого рішенням Роздільнянської міської ради від «05» червня 2018 року № 1407-VII (в редакції рішення від 8 липня 2021 року №942-VIII), враховуючи висновки Постійної комісії міської ради з питань бюджету, фінансування, інвестицій, реалізації державної регуляторної політики, керуючись п. 24 ч. 1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Роздільнянська міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Встановити на території Роздільнянської міської територіальної громади ставки єдиного податку на 2022 рік для фізичних осіб-підприємців платників першої - другої груп, які здійснюють господарську діяльність, залежно від виду господарської діяльності, з розрахунку на календарний місяць:

1.1. для першої групи платників єдиного податку згідно додатку 1;

1.2. для другої групи платників єдиного податку згідно додатку 2.

2. Секретарю Роздільнянської міської ради (Антонова-Левченко Т.М.) протягом п’яти днів оприлюднити дане рішення в засобах масової інформації шляхом розміщення на офіційному web-сайті Роздільнянської міської ради та надіслати в електронному вигляді у десятиденний строк з дня прийняття до Головного управління Державної податкової служби України в Одеській області.

4. Це рішення набирає чинності з 01 січня 2022 року.

5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань бюджету, фінансування, інвестицій, реалізації державної регуляторної політики.

 

 

Міський голова ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ В.О.Шовкалюк
 

 

   
 

8 липня 2021 року
№943-VIII

   

Прикріплені файли: