Логотип

Роздільнянська територіальна громада

Одеська область, Роздільнянський район

17.06.2024 15:37

До уваги мешканців громади!

ДЛЯ-САЙТУ-(18).png

На виконання розпорядження Кабінету Міністрів України від 7 червня 2024 року № 510-р, спрямованого на забезпечення стабільності енергетичної системи України в умовах збройної агресії російської федерації, намічено ряд заходів щодо економії електричної енергії. Зокрема, до 31 грудня 2024 року рекомендується обмежити використання кондиціонерів повітря, зовнішнього освітлення будівель та прилеглої території, освітлення зовнішньої реклами, вулично-дорожньої мережі та парків.

Тому по всіх сільських населених пунктах Роздільнянської територіальної громади буде обмежена робота мережі вуличного освітлення.

З урахуванням інтенсивного руху транспорту, з метою запобігання аварійно-небезпечним ситуаціям на пішохідно-дорожній мережі міста Роздільна, а також враховуючи технічні обмеження щодо одночасного відключення освітлення на центральних і другорядних вулицях та провулках, вуличне освітлення в м. Роздільна буде працювати з 22:00 до 00:00.

У разі покращення ситуації з енергопостачанням зазначені обмеження будуть припинені.

Ці заходи не стосуються закладів охорони здоров'я.

Ми сподіваємося на розуміння та співпрацю всіх громадян і організацій, щоб спільно забезпечити ефективне використання енергоресурсів в цей важкий період для нашої країни. 
Дякуємо за ваше розуміння та внесок у загальне благо.

 

Виконавчий комітет Роздільнянської міської ради


Громада у соцмережах: