Логотип

Роздільнянська територіальна громада

Одеська область, Роздільнянський район

09.08.2024 14:40

Роздільна знову у жалобі

09cf9ca2-2ecf-40e3-8990-2fc731165673.png

В цей день наше серце огортає нестерпний біль і печаль. Знову отримали звістку, яку неможливо прийняти... Ми втратили ще одного нашого сина, квіт та гордість українського нараду. Йому б жити, любити, будувати майбутнє, натомість він залишається нестерпним болем і світлим спомином, який ніколи не зітреться з пам’яті.

Ще один відважний захисник, житель міста Роздільна, наш Герой – Вадим Володимирович Черній, пішов у вічність, боронячи рідну землю від рашистьких окупантів. 

Вадим Володимирович, 2001 року народження, навідник взводу охорони 140 роти охорони військової частини А4104, відданий військовій присязі на вірність Українському народу,  мужньо виконавши військовий обов’язок в бою за нашу Батьківщину, її свободу та незалежність, загинув 6 серпня 2024 року внаслідок артилерійського обстрілу у районі н. п. Стариця Чугуївського району Харківської області

Запрошуємо всіх віддати шану герою, який віддав своє життя за нас. 
📅 11 серпня 2024 року ми зберемося, щоб створити живий коридор, через який пройде його останній шлях. 

Колектив Роздільнянської міської ради, виконавчий комітет та депутатський корпус виражають співчуття родині, близьким, друзям та бойовим побратимам з приводу передчасної загибелі Вадима. 
Ця втрата відгукується у серці кожного, хто знав його, і кожного, хто розуміє, що він боровся за нас.

✝️ Його ім'я, його відвага та його жертва назавжди залишаться в нашій пам'яті. 
Вадим віддав найцінніше заради нашого мирного неба, і ми ніколи не забудемо цього.

Слава Герою України!
Світла і вічна пам'ять! 


Громада у соцмережах: