Логотип

Роздільнянська територіальна громада

Одеська область, Роздільнянський район

13.08.2024 10:59

Роздільнянська громада в жалобі

93020a8f-4b43-461e-b22c-77a58161c184.png

З нестерпним болем повідомляємо про чергову болісну втрату – 6 серпня 2024 року, внаслідок ворожого артилерійського обстрілу на Сумщині, у вічність пішов наш юний захисник, Василь Олександрович Старінський 2006 року народження, стрілець 2 штурмового спеціалізованого відділення 3 штурмового спеціалізованого взводу 2 штурмової спеціалізованої роти «ШКВАЛ».

Василю було лише 18 років… Він був юним, але вже став справжнім Героєм. Його життя обірвалося занадто рано, але його відвага і жертовність залишаться назавжди у нашій колективній пам’яті. 

✝️ Василь приєднався до небесного війська ангелів, які охороняють наш край з небес. Важко усвідомити, що він більше не буде з нами на землі, але його дух завжди буде поруч. Він став частиною тієї безсмертної варти, що стоїть на захисті України вічно.

📅 Завтра, 14 серпня 2024 року, ми зберемося разом у селі Вакулівка, щоб провести Василя в останню путь, віддати шану і створити живий коридор, через який пройде його душа на шляху до небес. Чин відспівування відбудеться у селі Вакулівка за місцем проживання.

Колектив Роздільнянської міської ради та вся громада висловлюють найглибші співчуття родині, друзям і побратимам Василя. Втрата молодого життя — це рана, яка ніколи не загоїться, але пам’ять про Василя буде жити в наших серцях, як вічний вогонь.

Слава тобі, наш юний Герою.

 


Громада у соцмережах: