Роздільнянська територіальна громада

Одеська область, Роздільнянський район

12.08.2022 08:00

12 серпня – День молоді

62f39634bbc77__62e3a10d22f78__6114d2c206a0d349255720.png

Шановна громадо!

У цьому році Україна вперше, на підтримку ініціативи молодіжних об'єднань і організацій України, відзначає День молоді спільно з міжнародною та європейською спільнотою – 12 серпня. Молодість – це чудова пора життя, наповнена водночас і перспективами, і відповідальністю, коли людина обирає свій шлях або робить на ньому перші кроки та закладає фундамент усієї своєї долі.

Це свято мало би супроводжуватись лише радістю та веселими посмішками, але сувора реальність, зумовлена російським вторгненням в Україну, диктує нам інші вимоги.

Дійсно, сьогодні молодь віком від 14 до 35 років – і, зокрема, молодь нашої Роздільнянської територіальної громади - різко подорослішала, помудрішала та взяла на себе величезну частку боротьби з ворогом і захисту своєї Вітчизни. Це і служба у Збройних силах України, у Національній Гвардії України, у підрозділах територіальної оборони. Це і волонтерська діяльність щодо підтримки нашої армії, і допомога внутрішньо переміщеним особам, які змушені покинути свої домівки у зоні бойових дій, і підвищена увага до вразливих верств нашої громади, і діяльність на своєму робочому місці, що забезпечує стійкість економіки країни, а також повне взаєморозуміння та результативна співпраця на усіх рівнях.

Сьогодні доведено, що молодь – це не лише про майбутнє країни, а й про її теперішнє, сучасне, справжнє. Ми пишаємося нашими молодими земляками, які щоденно роблять свій внесок у створення мирної, красивої та могутньої України.

Вітаємо усіх наших співгромадян зі святом молодості та надії!

Бажаємо здоров’я, наснаги, незламного оптимізму, сил і витримки у наближенні нашої Перемоги!

Роздільнянський міський голова

Валерій Шовкалюк


Громада у соцмережах: