Роздільнянська територіальна громада

Одеська область, Роздільнянський район

24.08.2022 08:52

24 серпня - День Незалежності України

6305bd93dca94__photo_2022-08-24_08-53-51.jpg

24 серпня 1991 року мрія багатьох поколінь українців про відродження Незалежності України стала реальністю. Ця подія є торжеством історичної справедливості, адже ми спираємось на понад тисячолітню історію українського державотворення, яке сягає часів заснування Києва та розквіту часів Князя Володимира Великого.

Сьогодні, як і сотні років тому, український народ у важкій боротьбі із російською навалою відстоює своє право жити вільно. Новини про ворожі обстріли, постійні сигнали повітряної тривоги затьмарюють це свято. Проте ми залишаємося оптимістами. Ми віримо у свою Україну, в її гідне майбутнє. Віримо в нашу Перемогу, адже сотні тисяч кращих синів і дочок нашої країни стали на захист рідної землі. Вдячний всім, хто захищає право України на буття.

Щиро вітаю жителів Роздільнянської громади з Днем Незалежності України! Бажаю жити довго і щасливо під мирним небом Батьківщини! Нехай не вичерпується джерело нашої віри, надії та любові до рідної землі, енергії та впевненості у власних силах. Нехай свято Незалежності принесе в кожну оселю добро, порозуміння та згуртованість, мир і любов. Пам'ятайте, що майбутнє України, примноження її здобутків, зміцнення державності залежить від кожного з нас, нашої націленості на боротьбу та наполегливої праці. Нас не зламає жоден ворог, бо наша сила у єдності!

Нехай Бог береже нашу Державу та оберігає кожного її захисника й додасть нам сил вистояти у боротьбі з ворогом та спільно відбудувати нашу країну, адже ми вистраждали її Незалежність.

Вічна слава Героям, які віддали своє життя за нашу Свободу!