Роздільнянська територіальна громада

Одеська область, Роздільнянський район

15.07.2023 17:39

Запрошуємо до участі у проєкті

64b2b00b4713b__photo_2023-07-15_17-39-58.jpg

Агов, друзі, пропонуємо долучитися до крутезного проєкту, який буде презентований на День Незалежності 24 серпня.

Участь у проєкті можуть взяти мешканці перейменованих вулиць та провулків у населених пунктах нашої громади. Все що від вас потрібно – принести непотрібний старий показчик до Роздільнянського народного історико-краєзнавчого музею, який розташований на 2-му поверсі Палацу культури. Це може бути будь-який показчик зі старою назвою вулиці чи провулку. І не забудьте на заміну йому встановити на своєму будинку показчик з новою назвою. 

Чому це так важливо? По-перше, ми збережемо екологію, уникнувши зайвого сміття на наших сміттєзвалищах. По-друге, очистимо наш громадський простір від застарілих колоніальних назв, привносячи українську сучасність на малу батьківщину. І нарешті, цей проєкт полегшить роботу наших поштарів, таксистів та служб доставки, які зможуть з легкістю знаходити актуальні адреси.

Ми запрошуємо вас внести свій вклад у цей спільний проєкт громади! Разом ми створимо приємне та сучасне середовище для нас самих і для майбутніх поколінь. Приєднуйтесь до нас і допоможіть змінити обличчя наших населених пунктів!

Долучайтесь і станьте частиною цієї захоплюючої ініціативи!


Громада у соцмережах: