Логотип

Роздільнянська територіальна громада

Одеська область, Роздільнянський район

15.02.2024 16:46

НАРАДА У РОЗДІЛЬНЯНСЬКОМУ ЦНАПІ

65ce282c71007__ДЛЯ-САЙТУ-(39).png

15 лютого 2024 року у приміщенні Відділу «Центр надання адміністративних послуг Роздільнянської міської ради» було проведено нараду за участі працівників відділу та головного спеціаліста відділу профілактики та розслідування нещасних випадків управління контрольно-перевірочної роботи Головного управління Пенсійного фонду України в Одеській області Надії Зеленчук. 

Під час наради було надано роз’яснення по вимогам Закону України «Про загальнообов’язкове державне соціальне страхування». Також були розглянуті вимоги ст.18 Закону України «Про охорону праці» під час прийняття на роботу працівників.

Надією Зеленчук було надано роз’яснення по вимогам законодавства України «Про охорону праці», який визначає основні положення про реалізацію конституційного права працівників про охорону праці їх життя і здоров’я в процесі виконання роботи. Також проінформовано, що працівник в процесі трудової діяльності зобов’язаний дбати про особисту безпеку і здоров’я, а також про безпеку оточуючих людей в процесі виконання будь-яких робіт, знати і виконувати вимоги нормативно-правових актів з охорони праці. Основною метою охорони праці є істотне зниження рівня виробничого травматизму і професійних захворювань.


Громада у соцмережах: