Роздільнянська територіальна громада

Одеська область, Роздільнянський район

22.02.2024 15:28

Засідання з питань легалізації: Кроки до змін у нашій громаді

65d74c16bd5b5__photo_2024-02-22_10-45-50.jpg

Сьогодні, 22 лютого 2024 року, у приміщення Роздільнянської міської ради відбулося засідання комісії з питань легалізації у нашій громаді, на якому було обговорено нагальне питання щодо сплати податкових боргів боржниками перед місцевим та державним бюджетами. Це засідання було важливим етапом роботи над забезпеченням фінансової стабільності та розвитку нашої громади.

На початку засідання голова комісії перша заступниця міського голови Ольга Босюк привітала усіх присутніх та наголосила на важливості розгляду питань погашення податкових боргів для наповнення бюджету громади. Після цього було представлені результати аналізу поточного стану податкової заборгованості перед місцевим бюджетом.

Учасники засідання обговорили причини несвоєчасної сплати боржниками податків, виявили основні проблеми та шляхи їх вирішення. Після довгої дискусії було прийнято рішення про запровадження комплексу заходів, спрямованих на підвищення відшкодування боргів та зменшення ризиків для місцевого бюджету. Серед запропонованих заходів були посилення контролю за виконанням фінансових зобов'язань та проведення інформаційно-просвітницької кампанії щодо важливості своєчасної сплати боргів.

Ця зустріч стала важливим кроком до змін у нашій громаді, адже вона відобразила важливість спільної роботи та конструктивного діалогу для досягнення загальних цілей у напрямку підтримки фінансової стабільності нашої громади та забезпечення її подальшого розвитку.

Ми розраховуємо на активну участь та підтримку всіх мешканців у виконанні взятих на себе зобов'язань.


Громада у соцмережах:

       

photo_2024-02-22_10-45-50-(2).jpg photo_2024-02-22_10-45-53.jpg