Логотип

Роздільнянська територіальна громада

Одеська область, Роздільнянський район

25.07.2024 15:13

Відділ освіти міської ради взяв участь у співбесіді з керівниками територіальних органів управління освітою Роздільнянського району

66a241d355da1__СОЦІАЛЬНЕ-ТАКСІ-(6).png

З метою вивчення питань підготовки закладів освіти до початку 2024/2025 навчального року, затверджених розпорядженням голови (начальника) обласної державної (військової) адміністрації від 17 червня 2024 року №565/А-2024 «Про підготовку закладів освіти Одеської області до початку 2024/2025 навчального року», Департаментом освіти і науки Одеської військової адміністрації було проведено, в онлайн-форматі, співбесіди з керівниками територіальних органів управління освітою Роздільнянського району. 


У співбесіді взяла участь в.о. начальника Відділу освіти Роздільнянської міської ради Марина Ніщенко, яка доповіла по усім питанням порядку денного, а саме:
1. Щодо стану підготовки закладів дошкільної освіти до початку 2024/2025 навчального року.
2. Аналізу мережі закладів загальної середньої освіти громади (початкові школи, гімназії, ліцеї, переоформлення ліцензії на впровадження освітньої діяльності, опорні заклади освіти). 
3. Забезпеченості захисними спорудами цивільного захисту та формату роботи (форма навчання) в закладах загальної середньої освіти. 
4. Оновлення пропозицій до мережі старшої профільної школи (академічні ліцеї). 
5. Підключення до мережі швидкісного Інтернету закладів освіти, запровадження електронних журналів та щоденників.
6. Викладання навчального предмету «Захист України» в громаді, створення та функціонування осередків для викладання навчального предмета «Захист України». 
7. Організації якісного та безпечного харчування здобувачів освіти у закладах освіти.
8. Підвезення учнів до закладів загальної середньої освіти та у зворотному напрямку, забезпечення шкільними автобусам, затвердження безпечних маршрутів руху, покращення стану під’їзних шляхів.

На завершення співбесіди, заступник директора Департаменту освіти і науки Одеської обласної військової адміністрації Ірина Коваль надала ряд доручень для організованого початку 2024-2025 навчального року.

 


Громада у соцмережах: