Логотип

Роздільнянська територіальна громада

Одеська область, Роздільнянський район

26.11.2021 21:07

Чергове засідання Координаційної ради до Міжнародного дня боротьби за ліквідацію насильства над жінками

61a13030b939a__Социки.jpg

25 листопада 2021 року відбулосяЧергове засідання Координаційної ради до Міжнародного дня боротьби за ліквідацію насильства над жінками під головуванням  заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів Сергія Крилова. На засідання Ради були запрошені представники Громадського Руху «Віра, Надія, Любов» Ольга Костюк заступник голови правління організації, Єлизавета Левіна координаторка напрямку з протидії торгівлі людьми, перший заступник міського голови Ольга Басюк, представники структурних підрозділів та відділів міської ради, поліції, служб, які займаються реалізацією державної політики в даному напрямку, старости.

 

Тема зустрічі: «Міжнародний день боротьби за ліквідацію насильства над жінками»

 

Слухали Ольга Костюк  - заступник голови правління організації, яка повідомила, що в 2000 році Генеральна Асамблея ООН оголосила 25 листопада Міжнародним днем боротьби за ліквідацію насильства відносно жінок  та запропонувала урядам, міжнародним та неурядовим організаціям проводити в цей день заходи, спрямовані на привернення уваги громадськості до цієї проблеми.  Вона наголосила , що Громадський Рух «Віра, Надія, Любов» розпочав реалізацію проєкту «Боротьба з насильством над жінками в Україні» та проєкту «Розбудова спроможності Національного механізму взаємодії суб’єктів, які здійснюють заходи у сфері протидії торгівлі людьми в Одеській області», було обговорене питання приєднання Роздільнянської міської територіальної громади  до  цих проєктів.

 

Доповідач  також підняла питання не менш важливі для суспільства: гендерна рівність, дотримання прав жінок та чоловіків  у різних сферах життя  та протидія торгівлі людьми.

 

В результаті обговорень досягнуто згоди щодо співпраці Роздільнянської територіальної громади та Громадського Руху «Віра, Надія, Любов», збільшенню інформування населення з питань протидії та запобіганню домашньому насильству, питань протидії торгівлі людьми.

       

Начальник відділу соціальної                                              Наталія ЄЛІЗАРОВА

політики Роздільнянської

міської ради

61a1305e125c9.jpg 61a1305e1266f.jpg