Логотип

Роздільнянська територіальна громада

Одеська область, Роздільнянський район

31.07.2024 19:07

Конгрес місцевих та регіональних влад

e8b7d4a8-a50d-4c20-82ff-d7478c518a16.jpg

Сьогодні, 31 липня 2024 року, відбулося засідання Конгресу місцевих та регіональних влад Одеської області. Модератором заходу виступив голова обласної державної адміністрації Олег Кіпер.

Засідання розпочалося зі вступного слова пана Кіпера, який наголосив на ключових викликах та пріоритетах області. 

Міністр освіти і науки України Оксен Лісовий долучився до обговорення, підкресливши важливість якісної підготовки закладів освіти до нового навчального року з організуванням безпечного освітнього середовища.

Олександр Лончак, директор Департаменту освіти і науки Одеської ОДА, детально розповів про організаційні аспекти цієї підготовки. Його співдоповідач, Родіон Абашев, голова Ізмаїльської районної військової адміністрації, долучився онлайн і поділився досвідом свого району.

Володимир Карпич, в.о. директора Департаменту енергоефективності, обговорив заходи щодо підготовки до опалювального сезону. Василь Гуляєв, Чорноморський міський голова, та Олексій Дмитренко, директор Департаменту економічної політики, надали додаткову інформацію про регіональні ініціативи в цій сфері.

Від Роздільнянської міської ради участь у конгресі взяла перша заступниця міського голови Ольга Босюк, яка представила нашу громаду.

Цей захід став важливим кроком у підготовці до нового навчального та опалювального сезону, демонструючи готовність Одещини до нових викликів.

 


Громада у соцмережах:

       

e018c1f6-1718-41e0-b4de-fdfefaf69d5c.jpg