Логотип

Роздільнянська територіальна громада

Одеська область, Роздільнянський район

05.08.2024 19:12

Засідання координаційної ради з питань утвердження української національної та громадянської ідентичності

5564abd4-080a-4c12-8aed-14d03a6edde2.jpg

5 серпня 2024 року у приміщенні Роздільнянської районної державної адміністрації відбулося засідання координаційної ради з питань утвердження української національної та громадянської ідентичності. 

Захід розпочався о 10:00 і пройшов в офлайн-форматі. 
Головуючий – заступник голови Роздільнянської районної державної адміністрації, голова координаційної ради з питань утвердження української національної та громадянської ідентичності при Роздільнянській районній державній адміністрації Вадим Ковальський.

На порядку денному були важливі питання, зокрема, увічнення пам’яті учасників антитерористичної операції, жертв війни та політичних репресій в Роздільнянському районі. 

Окрім цього обговорювався стан національно-патріотичного виховання за підсумками дитячо-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») на території Роздільнянського району.

Особлива увага була приділена розвитку молодіжних рад у районі. Заступники голів територіальних громад активно ділилися своїм досвідом та пропозиціями щодо покращення роботи в цьому напрямку.

Від Роздільнянської територіальної громади на заході був присутній заступник міського голови Сергій Крилов. Він висловив підтримку ініціативам та підкреслив важливість подальшої співпраці для досягнення спільної мети – утвердження української національної та громадянської ідентичності.

«Українська ідентичність – наша гордість!»


Громада у соцмережах: