Логотип

Роздільнянська територіальна громада

Одеська область, Роздільнянський район

12.08.2024 08:57

Міжнародний день молоді

d53a8c57-a1a9-4c13-9c2e-5bec494098f9.jpg

Шановна молодь Роздільнянської міської територіальної громади!

Щиро вітаю вас з Міжнародним днем молоді!
Молодість – це творчість і натхнення, енергія і запал, перспектива і відповідальність. Це  пора пошуків, відкриттів і реалізації планів, а в буремних умовах російської навали – це час загартування усіх сил та постійна готовність до боротьби за демократичні та загальнолюдські цінності.
Саме ви, сьогоднішні школярі, студенти, молоді працівники, а особливо – захисники та захисниці України, будете визначати та вже визначаєте шляхи подальшого розвитку держави.
Бажаю вам наснаги, світлої долі, фізичної та духовної стійкості, великого людського щастя та здійснення всіх ваших мрій у переможній незалежній Батьківщині. 
Дякую молодим мешканцям нашої громади, які сьогодні захищають нас від агресора на полі бою, а також тим, хто забезпечує тил, веде активну волонтерську діяльність, проводить національно-патріотичну роботу, допомагає внутрішньо переміщеним особам та робить свій внесок у нашу спільну перемогу.
Водночас схиляємо голови у скорботі і шані перед подвигом кращих синів і дочок України, які віддали своє молоде життя у війні за свободу та незалежність рідної країни. 

 

Роздільнянський міський голова

Валерій Шовкалюк


Громада у соцмережах: