Логотип

Роздільнянська територіальна громада

Одеська область, Роздільнянський район

23.08.2024 06:27

Громада попрощалася з Героєм Дмитром Швецем

ff19e28b-6476-40a3-84ad-a868215805d6.jpg

22 серпня 2024 року громада зібралася, щоб попрощатися з Героєм України Дмитром Швецем, який помер, захищаючи суверенітет та територіальну цілісність нашої держави. Дмитро Швець помер 16 серпня 2024 року після госпіталізації у лікарні міста Дніпро.

Прощання відбулося з найвищими військовими почестями. При в'їзді в місто труну Дмитра супроводжував живий коридор з квітами та національними прапорами. На площі біля міського палацу культури священик Олег Свиридюк, настоятель Новоукраїнського храму Святого Різдва Богородиці, провів чин відспівування. Проститися з Героєм прийшли побратими, друзі, знайомі й десятки мешканців громади, які знали і шанували Дмитра.

Поховали Дмитра Швеця на цвинтарі у селі Нові Чобручі. Важко передати словами біль і сум, які відчувають рідні та близькі загиблого. Громада висловлює найщиріші співчуття рідним та всім, хто знав Дмитра.

Пам'ять про Дмитра Швеця назавжди залишається в наших серцях. Він став символом незламної боротьби за свободу і мирне майбутнє для всіх нас. Вічна слава Герою!

Не забудьмо наших захисників. Вони завжди житимуть у нашій пам'яті.

 

 


Громада у соцмережах: