Логотип

Роздільнянська територіальна громада

Одеська область, Роздільнянський район

29.08.2024 08:39

Звернення голови громади до мешканців

04c3abd9-e6ed-4af2-8999-56cc035d3824.png

Сьогодні ми з болем у серці згадуємо трагічні події, які сталися 29 серпня 2014 року під Іловайськом. Цей день увійшов у нашу історію як одна з найбільш кривавих та болючих сторінок боротьби за незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України.

У той страшний день, наші Захисники та Захисниці, опинившись в оточенні ворога, отримали обіцянку безперешкодного виходу з оточення. Однак, ця обіцянка була підступно порушена російськими військовими. Колона українських Героїв була розстріляна, а їхній останній шлях пролягав через соняшникові поля Донеччини.

Ми пам'ятаємо кожного і кожну, хто віддав своє життя, захищаючи нашу свободу і право жити у вільній, незалежній Україні. Вони стали справжніми Героями, які не вмирають у наших серцях. Ми не забудемо їхню жертву і зробимо все можливе, щоб їхня пам’ять жила вічно.

Закликаю кожного з вас сьогодні зупинитися на мить, вшанувати хвилиною мовчання наших Героїв та подумати про їхню незламну мужність. Ми повинні зберігати пам'ять про їхній подвиг, адже саме завдяки їм ми сьогодні маємо можливість будувати наше майбутнє.

Слава Україні! Героям Слава!

 

З повагою,
Роздільнянський міський голова
Валерій Шовкалюк


Громада у соцмережах: