Логотип

Роздільнянська територіальна громада

Одеська область, Роздільнянський район

13.09.2024 08:53

Дія.QR для держустанов, малого та середнього бізнесу. Як отримувати копії документів через Дію без технічних налаштувань

c3defcc0-caf0-4907-87a4-9a47652535eb.jpg

Уявімо: ви власник готелю, якому потрібно отримувати копії документів від гостей. Не поспішайте купувати принтер, адже це питання можна розв'язати без паперів за допомогою Дія.QR.

Функціонал створений для абсолютно різних сфер — як держустанов, так і малого, середнього бізнесу. Сервіс уже використовують ЦНАПи, заклади освіти, готелі, автосалони, ветеринарні клініки. А ще він не потребує технічної інтеграції 🙌🏻

Дія.QR — унікальний QR-код, за яким установа може отримувати копії документів у pdf-форматі від користувачів Дії на власний e-mail. Достатньо замовити такий QR на порталі Дія і розмістити там, де приймаєте клієнтів.

Як працює шеринг документів за Дія.QR?

👉🏻 Клієнт сканує QR-код для шерингу документів, який йому надає працівник 👉🏻 у клієнта відкриється запит на відправку копії документа в Дії👉🏻 він підтверджує запит Дія.Підписом 👉🏻 автоматично сформується чернетка електронного листа з копією документа у вкладенні та e-mail установи для відправки👉🏻 натискає відправити.

І це все, лист відразу відправляється на e-mail установи.

Створюйте Дія.QR для власного бізнесу за посиланням: https://diia.gov.ua/services/diyaqr

Якщо ваша компанія досі не налаштувала інтеграцію з Дією — саме час це зробити 🙂


Громада у соцмережах: