Логотип

Роздільнянська територіальна громада

Одеська область, Роздільнянський район

14.09.2024 08:15

День фізичної культури і спорту

54364c59-b729-439e-b512-554bf2225d55.png

Шановні мешканці Роздільнянської міської територіальної громади!
 ⠀
У другу суботу вересня в Україні традиційно відзначається День фізичної культури і спорту, у цьому році це 14 вересня.

Вітаємо наших спортсменів усіх вікових категорій, ветеранів спорту, вчителів фізичної культури, тренерів, керівників спортивних клубів, прихильників здорового способу життя, активістів розвитку фізичної культури і спорту в громаді.

Саме здорові духом і тілом люди складають опору суспільства, адже спорт не тільки дає фізичне та ментальне здоров’я – він загартовує характер і волю. Фізичне виховання – це здоров’я населення, масовий спорт – це запорука здорової та міцної нації. А наша нація – незламна! В умовах російської агресії у цьому переконався увесь світ.

Знову і знову в українських реаліях підтверджується справедливість визначення: «Спорт сьогодні – не розвага, а основа обороноздатності країни».

Нехай щастить усім, хто віддає свій час спорту – важливій справі, що символізує силу, стійкість духу та мужність. Спортсмени знають, що від їх цілеспрямованості і наполегливості залежать результати. Бажаємо нашій спортивній спільноті ніколи не знати втоми, вірити в свої сили і завжди йти вперед до перемоги. 

Сьогодні багато спортсменів, уродженців Роздільнянської землі, захищають Україну в лавах Сил оборони та здобувають нашу спільну Перемогу. Пишаємось ними і дякуємо їм за важку звитяжну працю.

Із вдячністю та сумом шануємо світлу пам’ять наших полеглих Героїв-земляків, які велику частку свого мирного життя присвятили спортивному рухові у громаді.

Усім співгромадянам – міцного здоров’я, нових звершень та непохитної віри у наше щасливе майбутнє.

Разом до Перемоги!
Слава Україні!
 ⠀
Роздільнянський міський голова, 
Валерій Шовкалюк


Громада у соцмережах: