Логотип

Роздільнянська територіальна громада

Одеська область, Роздільнянський район

17.09.2024 16:14

День усиновлення

e1880f8f-13d3-491d-9d9e-9cd0529a28c6.jpg

Відповідно до Указу Президента України від 28 липня 2023 року № 455/2023 «Про внесення змін до деяких указів Президента України» 17 вересня в Україні відзначається День усиновлення. 

Це свято для дітей, які знайшли люблячих та дбайливих батьків. Це свято сімей, які взяли на себе відповідальність за долі дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування. 

Свято людей, які живуть з гаслом: «Чужих дітей не буває!».

З метою забезпечення права кожної дитини на виховання в сім’ї, в Україні швидкими темпами розвивається система усиновлення, яке є прикладом відродження справжніх родинних цінностей та збереження сім’ї. 

Сімейні форми виховання: усиновлення, опіка, піклування, прийомні сім’ї, дитячі будинки сімейного типу – це благородна і непроста справа. Особливо зараз, коли нашу країну переповнює горе та біль, тепло сімей, що відкрили свої серця для дітей, які потребують допомоги, розуміння та любові, цінне, як ніколи.

Служба у справах дітей Роздільнянської міської ради вітає всіх усиновителів, опікунів, прийомних батьків зі святом! 

Нехай повняться дитячим щасливим сміхом Ваші домівки, хай ростуть здоровими й успішними діти, хай щедрість та милосердя Ваших душ примножується з кожним днем, а Віра, Надія і Любов ніколи не покидає Ваші серця!

 

З повагою, колектив 
Служби у справах дітей


Громада у соцмережах: