Логотип

Роздільнянська територіальна громада

Одеська область, Роздільнянський район

03.12.2021 09:56

Нові авто для поліцейських інспекторів громади.

Новости.jpg

2 грудня 2021 року у м. Одеса відбулись урочистості з нагоди вручення автотранспорту для поліцейських офіцерів громад та структурних підрозділів Головного управління Національної поліції.  Ключі від 23-х новеньких службових автомобілів 17 з яких Renault Duster, 2 – Toyota Corolla, 4 – KIA Sportage отримали голови та поліцейські об’єднаних територіальних громад.

В заходи взяли участь голова Одеської обласної державної адміністрації Сергій Гриневецький, Начальник Головного управління Національної поліції  в Одеській області, генерал поліції третього рангу Микола Семенишин, представники Одеського державного університету внутрішніх справ, духовенства та мас-медіа. Роздільнянську ТГ представляв голова Роздільнянської міської ради В. Шовкалюк.

Присутні офіційні особи подякували Міністерству внутрішніх справ, обласній раді, Одеській міській раді, органам місцевого самоврядування за спільну роботу по забезпеченню прав і свобод громадян на території регіону. Виступаючими було відмічено, що дана подія стала можливою завдяки Президенту України, який поставив завдання облаштувати на Одещині державний кордон, налаштувати спільну роботу між правоохоронними органами, органами виконавчої влади й місцевого самоврядування та продовжити реалізацію програми «Безпечна Одещина».

Новенькі автомобілі оснащені сучасною технікою – рацією, відеореєстратором, сейфом для зберігання рушниці, набором інструментів для ремонту та технічної допомоги, потужним ліхтарем та бензопилою. та інші речами, необхідними  для виконання екстрених завдань. Також є аптечка з усім необхідним для першої медичної допомоги.

Транспортні засоби отримали поліцейські офіцери громад, які забезпечуватимуть правопорядок у Березівській, Старомаяківській, Бородінській, Саф’янівській, Вилківській, Дальницькій, Визірській, Таїровській, Роздільнянській, Великомихайлівській, Новоборисівській, Захарівській та Балтській ОТГ.

Поліцейські офіцери Роздільнянської громади одержали два автомобілі Renault Duster. Побажаємо їм успіхів у боротьбі зі злочинністю та порушниками правопорядку!

61a9ce15c8df8.jpg 61a9ce1ca9658.jpg 61a9ce21e95f4.jpg 61a9ce2699437.jpg