Логотип

Роздільнянська територіальна громада

Одеська область, Роздільнянський район

07.10.2024 19:55

Оголошення про формування складу координаційної ради з питань утвердження української національної та громадянської ідентичності при Роздільнянській міській раді

079a9db1-ed9e-421b-a4d8-4d1752dd3725.png

Відповідно до п. 2 ст. 16 Закону України «Про основні засади державної політики у сфері утвердження української національної та громадянської ідентичності», п. 9 Типового положення про координаційну раду з питань утвердження української національної та громадянської ідентичності при Раді міністрів Автономної Республіки Крим, місцевому органі виконавчої влади, органі місцевого самоврядування, який затверджений постановою Кабінету Міністрів України від 18 квітня 2023 року №364, органи місцевого самоврядування створюють і забезпечують роботу координаційних рад з питань утвердження української національної та громадянської ідентичності на території Роздільнянської міської територіальної громади.

Координаційна рада з питань утвердження української національної та громадянської ідентичності (далі – Координаційна рада) – це постійно діючий консультативно-дорадчий орган, який створюється при Роздільнянській міській раді, з метою участі в оцінюванні ефективності державної політики у сфері утвердження української національної та громадянської ідентичності та сприяє координації діяльності суб’єктів відносин у зазначеній сфері на території району.

Члени координаційної ради беруть участь у її роботі на громадських засадах.

Персональний склад Координаційної ради формується за пропозиціями відділів/ управлінь територіальних органів центральних органів виконавчої влади, підприємств, установ, організацій, інститутів громадянського суспільства.

Для подання кандидатури необхідно до 21 жовтня включно надати наступні документи: лист (подання) про делегування представника до складу Координаційної ради або подання для громадських організацій, комунальних установ і закладів (додаток 1), згоду на обробку персональних даних (додаток 2) у паперовому вигляді на адресу: м. Роздільна, вул. Привокзальна, 14, Відділ молоді та спорту Роздільнянської міської ради (приміщення Роздільнянської дитячо-юнацької спортивної школи) та в електронному вигляді в форматі Word на електронну адресу msrozdilna@gmail.com.

 Зразок листа (подання) про делегування представника до складу Координаційної ради, згоди на обробку персональних наведено в додатку.

Контактні особи:

Шайдук Тетяна 0667435704 – начальник Відділу молоді та спорту Роздільнянської міської ради;

Хіцко Юлія 0992471606 – спеціаліст І категорії Відділу молоді та спорту Роздільнянської міської ради. 


Громада у соцмережах: