Логотип

Роздільнянська територіальна громада

Одеська область, Роздільнянський район

21.12.2021 16:34

Проведення інформаційно-роз’яснювальної роботи щодо дотримання правил пожежної безпеки

61c1e85c2cdf2__61af10f3242d6__pobut-1.jpg

21 грудня 2021 року комісія з проведення інформаційно-роз’яснювальної роботи щодо дотримання правил пожежної безпеки у складі заступника голови Роздільнянської міської ради Д. Петрова, представників Роздільнянського РУ ГУ ДСНС України в Одеській області, служби у справах дітей Роздільнянської міської ради та відділу комунікацій та інформаційно-технічного забезпечення провели інформаційно-роз'яснювальні заходи у Кам’янському старостинському окрузі. Були відвідані неблагополучні сім'ї, які мають неповнолітніх дітей. Батькам та дорослим родичам було доведено, що щороку з настанням осінньо-зимового періоду через елементарне недотримання та нехтування правилами пожежної безпеки при користуванні нагрівальними електро- та газовими приладами, а також при експлуатації пічного опалення збільшується кількість пожеж, травмування та загибель людей у тому числі й неповнолітніх дітей.

Мешканці були ознайомлені з основними правилами техніки пожежної безпеки, такими як:

  • заборона застосування для опалення приміщення нестандартного (саморобного) електронагрівального обладнання; 
  • користування пошкодженими розетками, відгалужувальними та з’єднувальними коробками, вимикачами та іншими електровиробами;
  • не залишати печі, які топляться, без догляду або доручати нагляд за ними малолітнім дітям;
  • зберігати незагашені вуглини та попіл у металевому посуді, встановленому на дерев'яній підлозі або горючій підставці тощо.

 

Роздільнянська міська рада та РУ ГУ ДСНС України в Одеській області звертається до громадян з проханням дотримуватися вимог правил користування електричними приладами та пічним опаленням. Зігрівайтеся безпечно! Адже від дотримання елементарних правил залежить безпека вашого життя! Нехай тепло у вашому домі буде безпечним!

 

 

 

 

61c1e7bccc375.jpg 61c1e7bcd47da.jpg 61c1e7bdb1692.jpg 61c1e7bdb6653.jpg