Логотип

Роздільнянська територіальна громада

Одеська область, Роздільнянський район

31.05.2022 16:10

Зі святом "Останнього дзвоника"

629614fdbabda__3676_card.jpg

У всіх навчальних закладах нашої громади мало відбутися Свято останнього дзвоника. Діти мали прийти на святкову лінійку, отримати відзнаки за успішне навчання в навчанні, попрощатися зі школою, хтось на час літніх канікул, а хтось – назавжди, вирушивши у доросле життя. У цей день ми мали б радіти зустрічі один з одним на шкільному святі, набажати дітям чудових слів, але в умовах воєнного стану вітаємо їх за допомогою інтернету. 

Це, без перебільшення, був складний навчальний рік для дітей, вчителів та батьків, адже майже весь рік діти провели на дистанційному навчанні. Спочатку через коронавірус, а потім через війну. Останні 3 місяці стоять «мовчки» закриті класи, пустіють шкільні подвір’я та гойдалки. Частина дітей нашої великої громади зустрічає цей день за межами області або ж за кордоном. Маю велику надію, що у вересні діти повернуться до шкільних парт. 

Вітаю всіх школярів, батьків та вчителів Роздільнянської громади з закінченням навчального року. І як би складно сьогодні не було, бажаю вам бути щасливими та світлими людьми, гідними українцями, які будуть жити у незалежній мирній державі, відбудовувати її та берегти від ворогів. 

Окремо вітаю випускників шкіл і хочу побажати світлих і великих очікувань, грандіозних і перспективних планів на доросле життя, їхньої скорішої реалізації, впевненості в собі та підтримки близьких, щастя і доброї удачі на самостійному шляху.

Шануйтеся! У щасливу путь!

Роздільнянський міський голова Валерій Шовкалюк