Логотип

Роздільнянська територіальна громада

Одеська область, Роздільнянський район

16.08.2022 17:00

Подяка Роздільнянського міського голови організаторам благодійних зборів

62fc85b05f661__Шеф.jpg

На минулому тижні народна хорова капела «Ветеран» Роздільнянського палацу культури, Роздільнянська громадська організація осіб з інвалідністю, Роздільнянська публічна бібліотека та молодь Роздільнянщини влаштували виступи та продаж продукції власного виробництва з метою збору коштів для наших захисників зі Збройних Сил України. У результаті було зібрано 25500 гривень, які були передані для придбання авто, що колеситиме на фронті.

Висловлюю велику подяку за небайдужість як організаторам благодійних зборів та учасникам проведених заходів, так і благодійникам нашої громади, які долучилися до збору коштів. Тішить, що у громаді є така вела кількість свідомих жителів, які долучаються до наближення нашої Перемоги навіть у тилу, витрачаючи на це власні сили, кошти та час. 

Залученість до благодійності та волонтерства вказує на позитивну тенденцію розвитку нашого суспільства й безпосередньо кожної людини, як свідомого громадянина своєї країни. Адже кожен з нас відповідальний за зміни в Україні та саме ця залученість вказує на те, наскільки кожен готовий брати відповідальність не лише за себе, а й за добробут своїх співгромадян. 

Гуртуємося разом до Перемоги!

З повагою, Роздільнянський міський голова Валерій Шовкалюк