Логотип

Роздільнянська територіальна громада

Одеська область, Роздільнянський район

21.10.2022 09:50

Чергове засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій

64dd45802e4d2__6352431373341.jpg

19 жовтня 2022 року в Роздільнянській міській раді  відбулось чергове засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки  та надзвичайних ситуацій. Захід пройшов під головуванням заступника міського голови Миколи Петровського. На порядку денному були питання забезпечення підготовки об’єктів житлово-комунального та дорожнього господарства  Роздільнянської міської ради та реагування на надзвичайні ситуації в зимових умовах 2022-2023 років.

КОМІСІЯ ВИРІШИЛА:

1. Керівникам комунальних підприємств, закладів, установ, старостам Роздільнянської міської ради:

  • здійснити всі необхідні заходи щодо підготовки спецтехніки та обладнання для роботи в осінньо-зимовий період;
  • забезпечити безперебійну роботу систем теплопостачання, водопостачання та водовідведення на підвідомчих підприємствах, установах, організаціях;
  • забезпечити стале, безперебійне функціонування об’єктів забезпечення життєдіяльності населення та соціально-побутової сфери у зимовий період.

2. Генеральному директору КНП «Роздільнянська багатопрофільна лікарня», головному лікарю КНП «Роздільнянський міський центр первинної медико-санітарної допомоги» :

  • підготувати заклади охорони здоров’я до роботи під час складних погодних умов, забезпечити їх резервними джерелами електроживлення;
  • підготувати медичний транспорт до роботи в зимовий період та провести відповідне технічне обслуговування.

Також було розглянуто питання про посилення стану забезпечення пожежної безпеки в осінньо-зимовий період  2022-2023 року.


Громада у соцмережах:

       

6352431866e3e.jpg