Логотип

Роздільнянська територіальна громада

Одеська область, Роздільнянський район

18.11.2022 11:41

18 листопада – День працівників сільського господарства

6392e25c7f555__День-працівників-сільського-господарства-(1280 ×-720 пікс.).png

Шановні працівники сільського господарства Роздільнянської громади! Щороку у третю неділю листопада ми відзначаємо Всеукраїнський день працівників сільського господарства, професійне свято людей, які годують усю країну. Праця аграрія — важка, часом невдячна, примхлива, але вкрай важлива. Це підйоми удосвіта, планування, засівання, постійна турбота за майбутній урожай, жнива і підготовка поля до нового сезону. І так по колу, кожен рік. Але робота аграрія — це ще й неосяжні простори на світанку, золотисті поля пшениці, чисте ранкове повітря, гордість за вирощений врожай і безмежна любов до землі.

День працівників сільського господарства — це також свято усіх тих, хто переробляє сільськогосподарську продукцію, доглядає за тваринами, заготовляє корми. Це величезний і потужний комплекс, який працює як єдиний механізм, де кожен працівник важливий.

Шановні працівники сільського господарства та  сільськогосподарського виробництва, щиро вітаю вас зі святом і бажаю успіхів, затишку і спокою у кожній оселі, злагоди у кожній родині, впевненості в завтрашньому дні! Мирного неба всім нам!  І як кажуть самі господарники, хай в усіх буде хліб і до хліба на столі!

Роздільнянський міський голова Валерій ШОВКАЛЮК