Логотип

Роздільнянська територіальна громада

Одеська область, Роздільнянський район

23.11.2022 13:55

УВАГА! Перереєстрація пільгових категорій громадян, які перебувають на квартирному обліку

637e0b296cc79__1616247613_kvart_cherga.jpg

ДО УВАГИ ГРОМАДЯН!

Департамент соціальної та сімейної  політики  Одеської  обласної  державної  адміністрації проводить аналіз забезпечення житлом, осіб з інваліднісю по зору та слуху; громадян, які  постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи;  військовослужбовців, звільнених у запас або відставку, що перебувають на обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов, в органах місцевого самоврядування.

Виконавчий комітет Роздільнянської міської ради запрошує пільгові категорії громадян, які перебувають на квартирному обліку при виконкомі міської ради негайно звернутися з заявою про подальші наміри перебування на квартирній черзі (здійснити перереєстрацію облікових даних або змін, якщо такі відбулися).  Громадяни, які тричі не  пройшли  перереєстрацію будуть зняті з пільгової  квартирної черги.

 

ПРИЙОМ ДОКУМЕНТІВ здійснюється щовівторка та щочетверга з 9.00 до 12.00 години житловою комісією в приміщенні комунального підприємства «Роздільнянський міський водоканал» за адресою: м. Роздільна, вул. Шевченка, 81.

Виконавчий комітет Роздільнянської міської ради


Громада у соцмережах: