Логотип

Роздільнянська територіальна громада

Одеська область, Роздільнянський район

06.12.2022 11:37

6 грудня – День Збройних Сил України

638f0d949c571__800_0_1670253763-9801.webp

Шановні солдати та офіцери Збройних Сил України! 

 

Українські військові – це справжня армія незламних та нескорених бійців-патріотів, які демонструють мужність, звитягу, силу духу, волю та непохитне бажання перемогти, і цим завойовують довіру українців. 

Дев'ятий рік точиться війна. На жаль, війна не буває без жертв, і серед наших земляків є ті, хто віддав свої життя за мир на рідній землі. Пам’ять про них назавжди залишиться в серцях жителів нашої громади. Я висловлюю щирі співчуття рідним і близьким загиблих героїв і низько схиляю голову перед родинами тих, хто віддав свої життя у боротьбі з російською навалою.   

Окрема подяка батькам, які виховали справжніх патріотів, що без остраху вдягли військову форму, і в цей час на передовій боронять нашу землю. Доземний вам уклін та людська шана. 

Я глибоко переконаний, що українські Збройні Сили є і будуть справжньою національною гордістю, ґарантуватимуть стабільність та суверенітет України і обов’язково одержать перемогу над ворогом. 

В цей святковий день сердечно вітаю всіх військових зі святом і висловлюю щиру вдячність українським військовим, які сьогодні стоїть на бойовому посту, захищаючи територіальну цілісність та національні інтереси країни. Бажаю вам та вашим родинам мирного неба над головою, злагоди та родинного затишку, козацької мужності, дідівської гідності, батьківської мудрості та незламної сили волі. Нехай завжди поряд крокують оптимізм, спокій та гарний настрій! 

Слава Героям! Слава Україні! 

Роздільнянський міський голова 
Валерій ШОВКАЛЮК