Логотип

Роздільнянська територіальна громада

Одеська область, Роздільнянський район

12.12.2022 09:47

12 грудня - День сухопутних військ України

6396dd1491a3e__WhatsApp-Image-2019-12-12-at-11.31.38_820x360.jpeg

Щиросердечно вітаю офіцерів, прапорщиків, сержантів і солдатів, працівників Збройних Сил, ветеранів з професійним святом – з Днем сухопутних військ України!

Сухопутні війська – це головна складова та основа оборонної могутності держави та її Збройних Сил. Приємно відзначити, що військові Сухопутних військ з честю виконують покладене на них відповідальне завдання, разом з іншими видами Збройних Сил України успішно забезпечують обороноздатність нашої держави, захист її суверенітету.

Сьогодні ми ведемо важку війну за нашу незалежність, свободу  справедливість, мир і майбутнє. Бути піхотинцем нелегко, але почесно. Тому українці цінують і поважають піхоту. Щодня і щогодини наші воїни у думках, молитвах і серцях мільйонів людей.

Сьогодні прийміть наші вітання і душевні побажання здоров’я, успіхів і благополуччя! Нехай і надалі буде плідною Ваша така необхідна суспільству армійська праця, ніколи не вичерпується енергія творчих пошуків для здобутків і перемог, а родинне щастя, теплота і шана людська зігрівають Ваші серця. Ви – наш захист і опора!  Віримо, що перемога буде за нами!

Роздільнянській міській голова Валерій ШОВКАЛЮК