Логотип

Роздільнянська територіальна громада

Одеська область, Роздільнянський район

01.01.2023 08:00

Вітання з Новим роком від Роздільнянського міського голови

63b0344fa487c__6352426c3ee3c-2023_01-1jpg.jpg

Дорогі земляки, шановні друзі!

Щиро вітаю вас із прийдешніми Новим роком та Різдвом Христовим!

2022 рік ми традиційно розпочинали з планів і мрій. Хотіли споруджувати нову інфраструктуру, а обладнали бомбосховища. Мріяли про сквери та парки, а закуповували форму захисникам і захисницям, генератори та облаштовували пункти незламності.
Ворог може залишати нас без світла, але те світло, яке несуть роздільнянці в своїх серцях, не можливо загасити. Світло – це про вчинки, взаємодопомогу і співпрацю. Це про єдність усіх жителів нашої громади, про єдність країни та держав-партнерів, об‘єднаних бажанням жити в мирі.

Користуючись цією чудовою нагодою, хочу щиро подякувати всім мешканцям громади, яким не байдужа доля нашого краю, за підтримку, наполегливу працю та ініціативність.

Особлива подяка та низький уклін нашим воїнам-захисникам, які у цей святковий час, далеко від своїх родин, щохвилини жертвуючи власним життям, непохитно стоять на сторожі, захищаючи нашу державу, наші честь та свободу.

Бажаю усім нам Божого благословення та миру, здоров’я і радості, добра й достатку, злагоди і затишку в кожній родині кожного дня. Переконаний, що спільними щоденними зусиллями, наполегливою працею і з Божою допомогою 2023 рік стане роком значних позитивних змін і розвитку нашої громади. Наша сила – у єдності, повазі і доброзичливості один до одного.

У нас одне спільне бажання — закінчення цієї війни Українською Перемогою. Де б ми не були, ми загадаємо його разом. І наше бажання обов’язково здійсниться. Разом до Перемоги! З Новим роком!

Роздільнянській міський голова Валерій ШОВКАЛЮК