Логотип

Роздільнянська територіальна громада

Одеська область, Роздільнянський район

08.03.2023 01:55

Поздоровлення з Міжнародним жіночим днем від міського голови

6407d06a816a7__Black-Green-Modern-Minimalist-Happy-Valentine's-Day-Greeting-Video.png

Шановні жінки Роздільнянської територіальної громади!

З нагоди Міжнародного жіночого дня від щирого серця вітаю вас зі святом. Сьогодні ми вшановуємо вас, жінки, – джерело любові, турботи, розуміння та підтримки для своїх родин, дітей, колег та близьких людей.

Висловлюю нашу повагу захисницям у лавах ЗСУ та тероборони, які виконують важливу місію з захисту нашої країни. Ваша мужність, відвага та жертовність не мають меж, і ми високо цінуємо ваш внесок у здобуття жаданої Перемоги.

Маю в котре зазначити, що жінки відіграють важливе місце в розбудові нашої громади. Ваші енергія, креативність, наполегливість та працьовитість щодня змінюють Роздільнянщину на краще. Ви надаєте нам сили та надихаєте на нові звершення й шляхетні вчинки.

За рік нашого спільного спротиву ви ще раз довели, що рівних українським жінкам не знайдеш у всьому світі. Тож нехай цей день буде черговим нагадуванням для чоловіків, що ми повинні дотримуватись цінностей рівноправ'я та поваги до наших берегинь, адже ці чесноти споконвіку були притаманні українському народу.

Я зичу всім вам, шановні жінки, здоров'я, благополуччя, щастя та любові на життєвому шляху. Нехай ваші мрії здійснюються, а ваша віра в себе та в невідворотнє світле майбутнє завжди буде незламною. Нехай всі так гарячо любі вашому серцю чоловіки, батьки, сини, брати повернуться з війни живими та здоровими.  Подальших успіхів вам та перемог на всіх фронтах!

Щиро вітаю зі святом весни та жіночості!

Валерій Шовкалюк,
Роздільнянський міський голова


Громада у соцмережах: