Логотип

Роздільнянська територіальна громада

Одеська область, Роздільнянський район

17.03.2023 08:00

Поздоровлення міського голови з Днем працівників житлово-комунального господарства

64145cc35a396__ДЛЯ-САЙТУ-(25).png

Сьогодні свято людей, від професіоналізму та відповідальності яких залежить благополуччя кожного будинку, кожної родини.

Сердечно вітаю наших працьовитих колег з їх професійним святом – Днем працівників житлово-комунального господарства!

Висловлюю свою щиру подяку всім працівникам управління ЖКГ та інфраструктури Роздільнянської міської ради (керівник Юрій Тесніков), КП «Роздільнянський міський водоканал» (керівник Станіслав Зубков), Єреміївське КП «Мрія» (керівник Максим Житник), КП «Виноградарське» (керівник Дмитро Євона), КП «Роздільнатеплокомуненерго» (керівник Вадим Домброван).

Завдяки вам підтримується безперервна робота, яка безпосередньо спрямована на добробут та комфорт жителів нашої громади. Саме ви, незважаючи на складні часи, за будь-якої погоди, забезпечуєте потреби людей у повсякденних, життєво необхідних послугах.

Попереду нові й нові справи. Тож бажаю вам міцного здоров'я, успіхів у всіх починаннях, витримки, оптимізму та віри в майбутнє! Нехай результати вашої невтомної праці завжди отримують добрі відгуки та щиру вдячність позитивних і доброзичливих споживачів! Довгих щасливих та квітучих вам літ, мирного неба над головою!

Слава Україні!

 

Роздільнянський міський голова

Валерій Шовкалюк


Громада у соцмережах: