Логотип

Роздільнянська територіальна громада

Одеська область, Роздільнянський район

03.04.2023 19:59

Щотижнева апаратна нарада

642b06b4d43ec__ДЛЯ-САЙТУ-(70).png

3 квітня 2023 року під керівництвом міського голови Валерія Шовкалюка відбулася чергова апаратна нарада, під час якої обговорили поточні питання благоустрою, облаштування укриттів у закладах освіти, дошкільних закладах та пов'язані з цим першочергові завдання. Сьогодні для міської ради пріоритетним є забезпечення навчальних закладів, де це можливо, укриттями, аби хоча б частково відновити навчальний процес офлайн. 

Проводиться робота зі стерилізації тварин з метою вирішення проблеми безпритульних тварин гуманним способом, а стерилізація є одним з них. На минулому тижні було відловлено та стерилізовано 22 бездомні собаки. 

Начальник відділу молоді та спорту міської ради Тетяна Шайдук довела до відома присутніх інформацію про почесну відзнаку, а саме – подяку Управління фізичної культури і спорту Одеської обласної державної адміністрації за результатами проведеної у 2022 році роботи в напрямку розвитку фізичної культури, масового та резервного спорту, популяризації здорового способу життя у Роздільнянській громаді. Наразі, до речі, в громаді тривають відбіркові змагання відкритого Чемпіонату Роздільнянської міської територіальної громади з футзалу. 

Окремо звернули увагу на участь представників міської ради в навчальних онлайн-заходах та тренінгах.

За результатами апаратної наради міським головою надані відповідні доручення.


Громада у соцмережах: