Логотип

Роздільнянська територіальна громада

Одеська область, Роздільнянський район

17.04.2023 16:24

Директори міських ліцеїв громади взяли участь у зустрічі з начальником Роздільнянської РВА та президентом Одеського національного технічного університету

643d494945d27__ДЛЯ-САЙТУ---2023-04-17T161225.676.png

У Роздільнському районі обговорювали питання про співпрацю між вищими навчальними закладами та закладами освіти району для підвищення якості навчання та працевлаштування випускників. Робоча зустріч начальника Роздільнянської РВА Сергія Приходька з президентом Одеського національного технічного університету Єгоровим Богданом була організована з метою обговорення шляхів подальшої співпраці. Захід також включав участь заступника начальника РВА Наталії Шличок та директорів КЗ «Роздільнянський міський ліцей №2 Роздільнянської міської ради Одеської області», КЗ «Роздільнянський міський ліцей №1 Роздільнянської міської ради Одеської області» та КЗ «Роздільнянський міський ліцей №4 Роздільнянської міської ради Одеської області».

Співпраця між вищими навчальними закладами та закладами освіти району має допомогти випускникам визначитись зі спеціальністю та одразу після закінчення навчання знайти роботу, а роботодавцям – укомплектувати робочі місця кваліфікованими кадрами. Захід, який відбувся нещодавно, став важливим кроком у розвитку освітньої системи Роздільнянського району та забезпеченні зміцнення зв'язків між вищими навчальними закладами та закладами освіти району.

За матеріалами Роздільнянської районної державної адміністрації


Громада у соцмережах: