Роздільнянська територіальна громада

Одеська область, Роздільнянський район

20.04.2023 19:40

Запрошуємо мешканців громади до «Містечка імунітету» 27 квітня 2023 року

64416c8f97810__містечко-імунітету-спільно-з-одеським-обласним-цкхп-(1280 ×-720 пікс.)-(1).png

Шановні мешканці Роздільнянської громади!


Ми запрошуємо вас відзначити Європейський тиждень імунізації на заході «Містечко імунітету», який відбудеться 27 квітня 2023 року у Роздільній на площі біля Роздільнянської міської ради та у міському парку. Початок о 10:00.


Цей захід проводиться з метою підвищення обізнаності нашої громади у питаннях громадського здоров'я та пропаганди здорового способу життя. 


У програмі активностей для всіх вікових категорій є щось цікаве – виступи колективів ЦТДУМ, ігрова програма для дітей та підлітків, показовий виступ скаутів, настільний теніс, пляжний волейбол, сімейні спортивні змагання, змагання з армреслінгу та гирьового спорту, показовий виступ з джампінгу та виставка дитячих малюнків.


Під час заходу мобільна бригада КНП «Роздільнянський ЦПМСД» надаватиме медичні послуги та консультації щодо імунізації та попередження захворювань.


Приходьте з усією родиною та друзями, відкрийте для себе нові способи збереження здоров'я та проведіть час з користю та задоволенням. Ми чекаємо на вас!

 

Організатори заходу: регіональний партнер ДУ «Одеський обласний центр контролю та профiлактики хвороб МОЗ України» та Роздільнянська міська рада.

 

Тиждень імунізації проходить за підтримки Проєкту USAID - US Agency for International Development «Розбудова стійкої системи громадського здоров’я», який впроваджений організацією Пакт у партнерстві зі Швейцарським інститутом тропічної медицини та громадського здоров’я (Swiss TPH), Оверсіз Стратіджик Консалтінг (OSC), Європейським інститутом політики громадського здоров’я (ЄІПГЗ), ГС «Коаліція за Вакцинацію».


Громада у соцмережах:

       

містечко-імунітету-спільно-з-одеським-обласним-цкхп-(14).png