Логотип

Роздільнянська територіальна громада

Одеська область, Роздільнянський район

23.04.2023 08:03

ПОЗДОРОВЛЕННЯ З ЮВІЛЕЙНИМ ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ ВІТАЛІЯ МАСЛОВА ВІД МІСЬКОГО ГОЛОВИ

64444c3e12706__ДЛЯ-САЙТУ-(12).png

Щиро вітаю з 60-річним ювілеєм начальника виробничого підрозділу служби колії «Роздільнянська дистанція колії» регіональної філії «Одеська залізниця» акціонерного товариства «Українська залізниця» Віталія Миколайовича Маслова. 

Ваша багаторічна сумлінна професійна діяльність заслуговує окремих слів вдячності. Сталеві магістралі — невід'ємна частина вашого життя, а Роздільна відома як місто залізничників. 

За роки роботи Ви показали себе висококваліфікованим, технічно-грамотним та ініціативним фахівцем, який у складних ситуаціях може приймати доцільні рішення та скеровувати колектив на виконання поставлених завдань. Ваші уміння та здібності повною мірою дозволяють забезпечувати якісне і безперебійне функціонування дистанції колії в умовах воєнного часу, що вкрай важливо.  

У Ваш ювілейний день народження зичу міцного здоров'я, добра та щастя. Прямуйте до намічених цілей, як локомотив. Нехай дрібні неприємності оминають стороною, а кожен день дарує позитивні емоції. Мирного неба над головою, аби безпеці руху не загрожували ворожі обстріли. 

З днем народження!

З повагою, 
Роздільнянський міський голова

Валерій Шовкалюк


Громада у соцмережах: