Логотип

Роздільнянська територіальна громада

Одеська область, Роздільнянський район

25.04.2023 13:18

Про дитячий та юнацький спорт у Роздільнянській міській територіальній громаді

6447a99ee5efe__IMG20230419091220.jpg

Під керівництвом міського голови Валерія Шовкалюка, за участі заступника голови Сергія Крилова та начальниці відділу молоді та спорту міської ради Тетяни Шайдук, відбулася оперативна нарада щодо дитячого та юнацького спорту в громаді.

У нараді взяли участь директор Роздільнянської ДЮСШ Володимир Замітайло, директор КЗ «Роздільнянський стадіон «Спартак» Ігор Піньковський, начальник відділу з організації та проведення спортивно-масових заходів КЗ «Роздільнянський стадіон «Спартак» Володимир Зімін, тренери місцевих футбольних команд Віктор Щур, Олександр Гаврилюк та представники спортивних клубів.

Обговорювалися шляхи вирішення нагального питання про зосередження роботи тренерів, місцевих клубів та спортивних секцій, які працюють з дітьми, під егідою Роздільнянської ДЮСШ.

Було приділено увагу взаємоінформуванню, співпраці фізкультурно-спортивних закладів, колективів, громадських об’єднань, а також висвітленню здобутків спортсменів нашої громади на змаганнях різних рівнів через веб-сторінки міської ради.

– Розвиток та підтримка дитячого  та юнацького спорту в нашій громаді є пріоритетним питанням в роботі Роздільнянської міської ради. Злагодженій роботі в цьому напрямку сприятиме чітка взаємодія Роздільнянської ДЮСШ, тренерів, які працюють з дітьми, з відділом спорту та молоді Роздільнянської міської ради, – зауважив Валерій Олександрович.

За результатами наради відповідні доручення щодо вжиття необхідних заходів та вирішення актуальних питань надані відповідальним особам.


Громада у соцмережах: