Логотип

Роздільнянська територіальна громада

Одеська область, Роздільнянський район

07.06.2023 20:24

Дитячі садки міста Роздільна об'єднуються для просування вакцинації та захисту здоров'я громади!

6480bf2b38597__зображення_viber_2023-06-07_19-17-35-754.jpg

Сьогодні у місті Роздільна відбувся захід, присвячений важливості вакцинації як заходу для захисту здоров'я від вакцинокерованих інфекцій. На заході були присутні працівники трьох дитячих садків міста: «Оленка», «Ромашка» та «Веселка».

Протягом півтори години учасники активно спілкувалися та обговорювали важливість вакцинації. Аудиторія була дуже зацікавлена і виявляла свою обізнаність у цьому питанні, задавала багато запитань, вступала у дискусію та надавала розгорнуті відповіді.

До проведення заходу були залучені Ганна Лєснікова, комунікаційниця ОЦГЗ та координаторка проєкту «Розбудова стійкої системи громадського здоров'я» від ГС «Коаліція за Вакцинацію», Зоя Чорна, сімейна лікарка та національна тренерка UNICEF Ukraine, та Наталя Осташенко, лікар загальної практики сімейної медицини КНП «Роздільнянський міський центр первинної медико-санітарної допомоги».

Захід отримав підтримку проекту технічної допомоги USAID "Розбудова стійкої системи громадського здоров'я" та був організований під керівництвом регіональної координаторки проекту, Олени Теряєвої.

Організатори та учасники заходу висловлюють свою вдячність директору Роздільнянського ліцею №1 за гостинність, в.о. начальнику відділу освіти Роздільнянської міської ради, Марині Ніщенко, за організацію запрошення учасників. Також підтримку та участь у заході взяла секретар Роздільнянської міської ради, Тетяна Антонова-Левченко.

Захід був супроводжений фотозйомкою, за яку організатори висловлюють свою вдячність Івану Старохову.

Захід став важливою платформою для спільної роботи працівників трьох дитячих садків та представників медичної галузі з метою просування вакцинації та підвищення обізнаності про неї серед батьків та громади.

Відзначимо, що просування вакцинації є ключовим елементом забезпечення здоров'я мешканців громади.

Проєкт Розбудова стійкої системи громадського здоров’я фінансується американським народом через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID) і виконується організацією Pact у партнерстві зі Швейцарським інститутом тропічної медицини та громадського здоров’я (Swiss Tropical and Public Health Institute (Swiss TPH)), Оверсіз Стратіджик Консалтінг (OSC), Європейським інститутом політики громадського здоров’я - ЄІПГЗ та за участю Шкіл громадського здоров’я Університету Темпл, Університету Дрексель та Федерації охорони здоров’я Філадельфії (Temple/Drexel/HFP), а також громадської спілки Коаліція за Вакцинацію на підтримку Міністерства охорони здоров'я України та Центру громадського здоров’я України.


Громада у соцмережах:

       

зображення_viber_2023-06-07_19-17-35-638.jpg зображення_viber_2023-06-07_19-17-35-697.jpg зображення_viber_2023-06-07_19-17-35-808.jpg зображення_viber_2023-06-07_19-17-35-865.jpg