Логотип

Роздільнянська територіальна громада

Одеська область, Роздільнянський район

22.06.2023 14:13

ДЛЯ ПОСИЛЕННЯ ПОТЕНЦІАЛУ ГРОМАДСЬКИМ ОРГАНІЗАЦІЯМ РОЗДІЛЬНЯНСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ ПРОПОНУЮТЬ УЧАСТЬ У НОВОМУ ПРОЄКТІ

64942d3d705ed__ДЛЯ-САЙТУ-(25).png

📢 Причорноморський центр політичних і соціальних досліджень інформує про старт проєкту «Створення в 3-х громадах Одеської області громадських просторів «Діалог» як частини програми «Розвиток потенціалу місцевих ГО в Громадах-партнерах Одеської області».

🕒Проєкт триватиме по 30 вересня 2023 року та буде присвячений розвитку потенціалу громадського сектору. Через навчання громадян та партнерство з місцевою владою Причорноморський центр прагне розширити можливості місцевих громадських організацій. Кінцева мета — створення та обладнання повноцінного громадського простору «Діалог» для сприяння комунікації між місцевими активістами та неприбутковими громадськими організаціями.

🔆У чому важливість цього проєкту? Основною мотивацією є розв’язання нагальних проблем, що виникають у громаді, через взаємодію місцевої влади і активних громадян. Оснащуючи місцеві ГО необхідними навичками та ресурсами, є можливість реалізувати їх здатність відстоювати та ефективно задовольняти існуючі потреби громади.

💬 Проєкт охоплює широкий спектр заходів, спрямованих на поширення інструментів демократії участі. Для учасників буде проведено два дводенні тренінги «Використання інструментів демократії участі задля вирішення місцевих проблем» та «Практичні навички застосування проєктного менеджменту», яким передуватиме фокусне опитування і дослідження громадської активності.

Експерти проєкту надаватимуть постійну коуч-підтримку ініціатив громадських активістів з вирішення місцевих проблем.

📍 Проєкт ґрунтується на переконанні, що громадянське суспільство відіграє ключову роль у формуванні місцевих спільнот і сприянні позитивним змінам. За допомогою партнерства, активної участі та розширення можливостей можна побудувати суспільство, пріоритетами якого буде інклюзивність, стійкість та участь громадян.

‼️ Перша зустріч з організаторами запланована на 4 липня 2023 року. Залишати заявки на участь можна до 30 червня 2023 року в особисті повідомлення громади або за телефоном першого заступника міського голови Ольги Босюк: 📞 097-217-49-29.

Не проґавте шанс отримати дієвий механізм впливу на прийняття рішень у громаді!

Проєкт «Розвиток потенціалу місцевих ГО в Громадах-партнерах Одеської області» у рамках проєкту «Програма ЄС Міцні Регіони – Спеціальна програма підтримки України» співфінансується Європейським Союзом та Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ) та реалізується Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH GIZ: Perspectives for Eastern Ukraine.


Громада у соцмережах: