Логотип

Роздільнянська територіальна громада

Одеська область, Роздільнянський район

28.06.2023 02:55

ПОЗДОРОВЛЕННЯ З ДНЕМ КОНСТИТУЦІЇ УКРАЇНИ ВІД РОЗДІЛЬНЯНСЬКОГО МІСЬКОГО ГОЛОВИ ВАЛЕРІЯ ШОВКАЛЮКА

649aed9d0418e__photo_2023-06-27_17-05-07.jpg

Шановні жителі Роздільнянської громади! 

Прийміть найщиріші привітання з нагоди Дня Конституції України. Цього року ми відзначаємо 27-му річницю прийняття Основного закону держави, який  проголошує її незалежність, гарантує права і свободи людини, закріплює основи суспільного ладу, державний устрій, принципи організації і діяльності державних органів, регулює відносини між державою та суспільством.

Історично конституційний процес свідчить про наміри юридичного закріплення на найвищому рівні таких цінностей, як демократія, верховенство права, рівність громадян, незалежність і територіальна цілісність своєї держави та європейський цивілізаційний вибір. Сьогодні незмінний упродовж століть цивілізаційний вибір Українського народу відстоюється у збройній боротьбі проти рашистів. 

Від щирого серця зичу перемоги над російськими окупантами та мирного неба над Україною, щоб кожен в нашій країні завжди відчував свою рівність, потрібність та значущість. Бажаю, щоб кожен громадянин пам'ятав і поважав історію та  закони своєї країни. Нехай Конституція забезпечує повноцінне життя і дає можливість самореалізації в цьому житті.

Зі святом!
Слава Україні!
Героям Слава!

З повагою,
Роздільнянський міський голова 
Валерій Шовкалюк


Громада у соцмережах: