Логотип

Роздільнянська територіальна громада

Одеська область, Роздільнянський район

27.06.2023 18:16

Обласна селекторна нарада

649afe018cac4__356626897_744990774096054_5956667590307861757_nсссс.jpg

27 червня 2023 року відбулася селекторна нарада в режимі відеозв'язку під головуванням начальника Одеської обласної військової адміністрації Олега Кіпера

У нараді взяли участь заступник Роздільнянського міського голови Сергій Крилов, керівники Роздільнянської районної військової адміністрації, районного відділу поліції, РТЦК та СП, районної ради, заступники голови РВА, голови територіальних громад району та посадові особи РВА.

Початкова частина наради була присвячена звіту начальників районних військових адміністрацій про стан справ у районах. Сергій Приходько, голова Роздільнянської РВА, доповів про ситуацію в районі.

Марина Петросян, начальник Головного управління Держпродспоживслужби в Одеській області, розповіла про санітарно-епідеміологічний стан на території області. Павло Буланович, директор Департаменту екології та природних ресурсів ОВА, інформував про забруднення акваторії Чорного моря внаслідок руйнування Каховської ГЕС.

Також на нараді обговорювалася підготовка закладів освіти області до нового навчального року, про що доповів Олександр Лончак, директор Департаменту освіти і науки ОВА. Катерина Марченко, тимчасово виконуюча обов'язки директора Департаменту інвестиційної та зовнішньоекономічної діяльності, міжнародного співробітництва і туризму ОВА, представила інформацію про удосконалення координації міжнародної діяльності органів виконавчої влади та місцевого самоврядування Одеської області.

Алла Стоянова, директор Департаменту аграрної політики, продовольства та земельних відносин ОВА, виступила з інформацією про підготовку до проведення комплексу збиральних робіт у 2023 році.

Під час наради начальник Одеської обласної військової адміністрації Олег Кіпер видав ряд термінових доручень та рекомендацій учасникам засідання.

Після завершення селекторної наради начальник Роздільнянської РВА Сергій Приходько провів робочу нараду з головами територіальних громад району щодо стану укриттів в громадах.

За матеріалами Роздільнянської РВА


Громада у соцмережах: