Логотип

Роздільнянська територіальна громада

Одеська область, Роздільнянський район

10.07.2023 13:51

“СММ для соціальних служб” — новий курс від Центру навчання і освіти дорослих “Південь”

64abe2aeb4bca__347424861_276855618356794_2921650081009054503_n.jpg

“СММ для соціальних служб” — новий курс від Центру навчання і освіти дорослих “Південь”

Центр навчання і освіти дорослих "Південь" випускає новий курс "СММ для соціальних служб", спрямований на розвиток навичок у сфері соціальних медіа. Цей трьоденний курс створений в рамках проєкту "Центр соціально-психологічного розвантаження як простір соціально-психологічної адаптації людей, що постраждали від війни".

Учасниками курсу є представники соціальних служб громад, зокрема Роздільнянської міської територіальної громади.

Курс, який триватиме 12 годин, охоплює такі теми як: основи соціальних медіа, особливості маркетингу в соціальних мережах в Україні, визначення мети та пошук цільової аудиторії; позиціонування, tone of voice, корпоративний стиль та робота з контентом; інструменти для соціальних медіа, топ-5 комунікаційних помилок влади та інших державних структур у комунікації, підсумки роботи.

Учасники отримають теоретичні знання та конкретні практичні поради щодо роботи зі соціальними медіа, визначення цільової аудиторії, формування стратегії та подальшого розвитку.

Курс "СММ для соціальних служб" створений з метою покращити комунікаційні навички представників соціальних служб та забезпечити їм необхідні інструменти для ефективного використання соціальних медіа у своїй роботі.


Громада у соцмережах: