Логотип

Роздільнянська територіальна громада

Одеська область, Роздільнянський район

19.07.2023 13:11

Долучіться до захисту повітряного простору громади за допомогою смартфону

64b7b7345736a__photo_2023-07-19_12-59-01.jpg

Шановні мешканці нашої громади, особливо мешканці сіл!

Після масованої атаки рашистами Одещини вкотре нагадуємо про важливу інформацію, яка стосується нашої безпеки та захисту нашого неба. Українські фахівці створили застосунок для мобільних телефонів під назвою "єППО", який допоможе підрозділам протиракетної та протиповітряної оборони доповнити радіолокаційну інформацію про повітряну ціль для подальшого її знищення.

🚀Завдяки цьому додатку, кожен з нас може взяти участь у захисті нашої землі та приєднатися до протиповітряної оборони. Щоб долучитися до цієї важливої ініціативи, вам потрібно просто встановити застосунок "єППО" на свій смартфон, пройти швидку авторизацію за допомогою "Дії" та бути готовими сповістити зенітників про будь-яку побачену загрозу у повітрі.

Подумайте про те, як важливо бути залученим до спільної справи забезпечення безпеки нашої країни. Ми розуміємо, що в сільських районах застосунок "єППО" може бути менше поширеним, але саме тут кожен користувач є наочним свідком та може відіграти важливу роль у забезпеченні безпеки нашого неба.

📲Тому, ми закликаємо кожного мешканця, хто володіє смартфоном, незалежно від того, де ви проживаєте, встановити застосунок "єППО" і бути готовими допомогти захистити нашу землю в разі потреби. Ваша активна участь може забезпечити спокій та безпеку для всіх нас.

Давайте разом долучимося до цього надзвичайно важливого проєкту та створимо безпечне та захищене небо над нашими головами.

👉 https://eppoua.com

Android: http://surl.li/djjhb

iPhone: http://surl.li/jfumz


Громада у соцмережах: