Логотип

Роздільнянська територіальна громада

Одеська область, Роздільнянський район

21.07.2023 12:21

Новини Роздільнянської філії Одеського обласного центру зайнятості

64ba4e8a6e5f0__photo_2023-07-21_10-44-41.jpg

21 липня 2023 року відбулася зустріч в.о. директора Роздільнянської філії Одеського обласного центру зайнятості Олени Кукішевої спільно з керуючою ТВБВ №10015/0358 філії – Одеського обласного управління АТ «Ощадбанк» Іриною Буркун зі старостами, роботодавцями та мешканцями Лиманської об’єднаної територіальної громади.

Одним з основних напрямків роботи служби зайнятості сьогодні є інформування населення про активні програми, які реалізує Державна служба зайнятості. До таких програм відноситься і державна програма «Єробота», яка дає можливість отримання мікрогрантів на створення або розвиток власного бізнесу.

Під час зустрічі в.о. директора Роздільнянської філії Одеського обласного центру зайнятості Олена Кукішева розповіла про зміст постанови КМУ № 738 «Деякі питання надання грантів бізнесу», поінформувала як отримати фінансову підтримку від держави в рамках урядової програми «єРобота». Під час зустрічі обговорено складання бізнес-плану, можливі напрями бізнесу та що потрібно врахувати при відкритті власної справи. Наголосила, що якщо подавач заяви на грант відчуває, що йому не вистачає необхідних знань, він може пройти короткотермінові курси в Одеському центрі професійно-технічної освіти державної служби зайнятості за напрямками «Держпрограма "Є-робота". Отримання державного гранту на створення або розвиток бізнесу» та «Підприємницька діяльність у сфері малого бізнесу», де кваліфіковані фахівці допоможуть підготувати бізнес-план.

Сподіваємося, що присутні на зустрічі скористаються наданим шансом та поповнять ряди підприємців Роздільнянщини, які отримали грант на розвиток власного бізнесу!


Громада у соцмережах: